Ilse is een bezige mama met de passie om mensen verder te helpen. In ons uitvaarthuis zorgt ze ervoor dat jij niet verloren loopt. 
Ze helpt je op weg met alle papieren, met wat er moet gebeuren en zal je ondersteunen in het maken van de nodige keuzes.

Ilse is gespecialiseerd in het afscheid nemen zelf. De manier waarop mensen afscheid nemen dragen ze hun hele leven mee en zal bepalen hoe een rouwproces verloopt. 

 

Tom is de man achter de schermen, maar meestal wel degene van ons die je het eerst te zien krijgt. Hij komt bij jullie thuis om de overledene op een respectvolle manier over te brengen. Vervolgens past hij de beste zorgen toe om jouw dierbare er mooi te doen uitzien zodat jullie op een gepaste manier afscheid kunnen nemen.

 

Samen zorgen wij dat jullie zich hier thuis voelen om afscheid te nemen, dat jullie nog een laatste keer bij ons thuis kunnen samenzijn, met een warm gevoel en het hart op de juiste plaats.Wij laten jullie niet alleen en zijn er voor jullie in de mate van het mogelijke.

Hier zijn jullie thuis...